همایش شصتمین سال جایزه البرز روز چهارشنبه، 28 اردیبهشت ماه سال 1401 با حضور شخصیت‌های علمی و فرهنگی برگزار شد. در بخش دانشجویان به 43 نفر شامل 10 نفر در رشته‌های علوم پزشکی و 33 نفر در رشته‌های علوم پایه، فنی مهندسی و انسانی، جایزه 50 میلیون تومانی همراه با لوح تقدیر و تندیس جایزه اعطا شد. در این بین دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی مکانیک، آقای بهنام عامری نیز موفق به دریافت جایزه شدند.

این جایزه در راستای تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش‌آموزان برگزیده و نوباوگان و نوجوانان با استعداد ایرانی، به ‌عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح کشور از سال 1342 در دستور کار بنیاد فرهنگی البرز قرار گرفته است.

این موفقیت ارزشمند را به ایشان و استاد راهنمای محترمشان جناب آقای دکتر طاهری تبریک گفته و برایشان توفیقات روزافزون آرزو می‌نماییم.

1401/03/03

خبرهای اخیر