در هفتمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار، آقای  مسعود رضایی دانشجوی مقطع دکتری دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت (گرایش طراحی کاربردی-دینامیک، ارتعاشات و کنترل)  به عنوان رتبه اول رشته مهندسی مکانیک مقطع دکتری تخصصی سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱، معرفی و لوح تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به وی اهدا شد. گفتنی است جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با تعامل، مشارکت و همکاری دستگاه‌های آموزشی عضو طرح شاهد (شامل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ وزارت آموزش ‌و پرورش؛ دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه)، با هدف ارزیابی سالیانه دستاوردها و نتایج طرح شاهد در هر دستگاه و افزایش تحرک و نشاط تحصیلی در میان جامعه هدف این طرح برگزار می‌شود. هفتمین دوره این جشنواره روز 16 اسفند ماه 1401 در دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید. این موفقیت ارزشمند را به ایشان و استاد راهنمای محترمشان جناب آقای دکتر طالبی تبریک گفته و برایشان توفیقات روزافزون آرزو می نماییم.

1401/12/28