فراخوان سومین دوره رقابت علمی کنز

سومین دوره رقابت علمی کنز توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) با هدف گسترش همکاری در حوزه علم و فناوری‌های جدید و زمینه‌سازی شبکه‌سازی جوانان دانشمند جهان اسلام با حضور نوزده پاویون بین‌المللی برای حل چالش‌های موجود فناورانه این پاویون‌ها، امسال برگزار می‌شود. در این رقابت، دانشجویان، مخترعان، پژوهشگران و اساتید جوان زیر ۴۵ سال جهان اسلام دستاوردهای علمی و فناوری خود؛ شامل ایده، مقاله، کتاب، اختراع و محصولات جدید را به دبیرخانه رقابت در قالب تصویری ارسال کرده و پس از داوری آثار، از برگزیدگان تقدیر می‌شود. درون‌مایه اصلی رقابت علمی کنز، جست‌وجوی بهترین راهکارهای علمی و فناوری برای حل مسائلی است که جهان اسلام در آن با مشکل روبرو است. در همین راستا از کلیه دانشگاهیان، پژوهشگران و فناوران دانشگاه علم و صنعت ایران دعوت می شود تا ذیل شش محور «برق، الکترونیک و رباتیک»، «فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوش مصنوعی»، «آب، انرژی و محیط زیست»، «سلامت و تجهیزات پزشکی»، «کشاورزی و صنایع غذایی» و «معدن و صنایع معدنی» مشارکت کنند. شرکت کنندگان از 15 مهر ماه الی 15 آذر ماه سال 1401 فرصت دارند تا دستاوردها و پاسخ های علمی خود را در قالب یک ویدیوی 3 الی 5 دقیقه ای تهیه و در پایگاه اطلاع‌رسانی رقابت به نشانی kans.mstfdn.org بارگذاری کنند.