مراسم معارفه ورودی های ۱۴۰۰ دانشکده مکانیک

در روز یکشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ دفتر فرهنگی دانشکده مکانیک با همکاری انجمن علمی مراسمی تحت عنوان 《جشن معارفه ورودی های ۱۴۰۰ دانشکده مکانیک دانشگاه علم و صنعت》 به صرف افطار برگزار کرد.

برنامه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید شروع شده و سپس جناب دکتر قاسمی (عضو هیئت علمی دانشکده) برای دانشجویان نو ورود به سخنرانی پرداختند.سپس از دکتر اشرفی (مدیر فرهنگی دانشکده) دعوت به عمل آمد و ایشان نیز دقایقی برای دانشجویان حاضر در جشن سخنرانی نمودند. در ادامه برنامه های سرگرمی و مسابقاتی که برنامه ریزی شده بود اجرا گردید و دانشجویان در مسابقه شرکت کردند.
همچنین در آخر برنامه،صندلی داغی با حضور دکتر قاسمی اجرا شد که با مشارکت دانشجویان نیز همراه بود.
بعد از اجرای جشن نیز دانشجویان به اقامه نماز جماعت و صرف افطار در فضایی صمیمی پرداختند.

گالری