صفحه اصلی::
تقویم

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: نحوه استفاده ازخدمات بیمه تکمیلی در تعطیلات تابستان ۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/31 |

اطلاعیه مهم بیمه تکمیلی درمان۱۳۹۹-۱۳۹۸موضوع : دریافت مدارک پزشکی
    با عنایت به اطلاعیه مدیریت محترم امور اداری در خصوص تعطیلات تابستانی کلیه واحدهای ستادی دانشگاه ازتاریخ ۰۱/۰۵/۹۹ تا ۱۸/۰۵/۹۹ ، به اطلاع همکاران محترم دانشگاهی می رساند با توجه به نزدیک شدن به تعطیلات تابستانی، تا پایان ساعت اداری روز سه شنبه مورخ ۳۱/۰۴/۱۳۹۹ فرصت دارند مدارک پزشکی خود را به نماینده بیمه سامان مستقر در اداره رفاه تحویل نمایند.ضمنا مهلت ارائه مدارک پزشکی از تاریخ انجام هزینه حداکثر ۶ ماه می باشد . جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ارسال مدارک با شماره تلفن ۳۸۰۸ تماس حاصل نمایند.
زمان مراجعه تا پایان ساعت اداری روز سه شنبه ۳۱/۴/۹۹
اداره رفاه و تعاون

دفعات مشاهده: 400 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA