فراخوان و جزئیات جایزه بنیاد البرز سال 1401

بنیاد فرهنگی البرز در سال 1342 و به همت مرحوم حسینعلی البرز تاسیس و وقف گردیده و هدف آن كمك به اشاعه فرهنگ كشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهشگران برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش­‌آموزان برگزیده و نوباوگان و نوجوانان با استعداد ایرانی است که این امر از طریق اعطای “جایزه بنیاد البرز” و به صورت مستمر و سالانه انجام می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان وبینار آشنایی با جایزه البرز به منظور معرفی و تفصیل جزئیات اعطای آن برای شصتمین بار در سال 1401،  با حضور مهندس حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد و دکتر مهدی مقیمی دبیر هیئت انتخاب جایزه البرز 1401 در روز دوشنبه 18 بهمن ماه برگزار گردید.

علاقه مندان می توانند برای آشنایی بیشتر با جایزه ی البرز و اطلاع از آئین نامه به اصل خبر و سایت جایزه بنیاد البرز مراجعه نمایند. لازم به یادآوری است که این جایزه در رده دانشجویان، مخترعان، دانشمندان و طلاب اعطاء می گردد.